dimarts, 11 de setembre del 2012

Informació del procés d'adaptació.

   El dijous dia 13 de setembre comença l'entrada escalonada a l'aula dels alumnes de 3 anys. En aquest procés, l'alumne va augmentant progressivament la seva estada a l'aula de la següent forma:

- El dijous dia 13 romandrà una hora a l'aula, sols amb 6 ó 7 alumnes (segons el grup). Caldrà que dugui una botelleta d'aigua, però no l'esmorzar.
- Del divendres 14 al dimarts 18, romandrà a l'aula dues hores, barrejant-se amb els alumnes d'un altre grup dels quatre que hi ha.
- El dimecres 19 els alumnes romandran a l'aula, amb tots els companys de les 9 a les 13 hores. Molt important, aquest dia hi ha REUNIÓ DE PARES, per tal de donar a conéixer als pares la forma de funcionar i les normes de l'aula, així com informació de les actuacions que es duran a terme al llarg del curs, com tutories. Cal que duguin l'esmorzar aquest dia.
   A partir del dijous 20, l'horari serà complet, de 9 a 14 h.

Gràcies.
 El tutor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.