dimarts, 21 d’octubre del 2014

   Com cada any, el nostre centre celebra "Sa trencada de fruits secs". Com que és una activitat de centre, tots els alumnes cal que duguin de casa un grapadet de fruits secs, que comparteixen amb altres companys per tal de que tots proven tots els fruits secs. El centre torrarà castanyes i en repartirà pels grups d'alumnes.

   Aprofitar al mateix temps per dir-vos que també volem fer un racó de la tardor, mostrant fruits de la tardor (secs i carnosos) i elements relacionats amb la tardor (fulles seques de distints arbres, algun bolet, fotografies d'arbres en el procés de la caiguda de fulles, de persones amb roba d'abric, ...) Seria convenient que l'alumne contara la història d'allò que duu a classe, i per tant, treballar-ho a casa abans de dur-ho.

   Recordeu que som la classe dels cavalls hi podem fer el mateix amb informació sobre cavalls, èstrids utilitzats per a la cura de cavalls, ferramentes o eines acoplats al cavalls per a fer feines de camp, de tir, informació bàsica sobre cavalls, doma, ... Cal treballar-ho primer a casa per a que el nen ens transmeteixca el que sap.

   Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.